2011-11-06, 12:40
Vukovar
Ursprungligen postat av madner
Det var mig ett sant nöje. Drina är kall, eller svalkande om du så vill. Strömmarna är på sina håll rätt starka, så det gäller att se upp. Det finns säkerligen mer att både se och göra i Mostar, dock så är ju bron stadens signum. Banjalucki cevapi är helt klart i klass med travnicki. Utseendemässigt skiljer de sig då de sitter i hopp, "fyra i rad".Tuzla behöver du inte ens nämna. Den staden kan jag lika bra som min ficka. Min far är nämligen därifrån. Andra hälften av släkten är från östra Bosnien.


Sarajevos katolska katedral är ett arkitektoniskt mästerverk, helt klart värd ett besök! Lycka till med din roadtrip, ett besök i Doboj också och du har täckt in i princip hela Bosnien!


Sweet, måste vara skönt att ta ett dopp i Drina en varm sommardag, där det går Banjalucki cevapi ska definitivt testas, även om det låter lite konstigt med cevape som sitter ihop.

Är det sant? Fan vad najs. Vår familj har ju bott i Tuzla sen urminnes tider, faktiskt såpass länge att vi fått en gata uppkallad efter oss. ^^

Låter najs, den ser väldigt vacker ut. Är det värt att åka till Doboj då? Den är ju såpass nära så skulle ju kunna svänga förbi nångång.

Tack brate.