2011-11-20, 02:46
Ursprungligen postat av Arbetarbroder
Påminn mig inte.. jag får total-nojja när jag tänker på det.. Det är jävligt onaturligt att flyga och ingenting jag gör i onödan. Att först sitta på ett plan från Sverige i typ 13 timmar och sedan efter två dagar återigen sätta sig och flyga ett afrikanskt inrikesflyg blir för mycket för mig, speciellt när andra valmöjlighetet finns.

Skriver från min mobil nu och får inte samma översikt som från en dator (ska kolla länken mer noga senare) men det verkar som järnvägen funkar helt OK när jag läser här och de även går att förboka och då är ju tåget, tillsammans med en platta Tusker, helt perfekt för mig! :-)

Tack som tusan för ni delar med er av infon!


Trist att du inte gillar flyg. För min del så är det en viktig del av hela reseupplevelsen. Att sitta i en metalltub på 10 km höjd och sippa på en Gin&Tonic är världsklass

När jag åkte så kunde man inte förboka tåget, nu kan man tydligen det så då är det ju en no-brainer. Det är ju mycket bättre att sitta i en kupé och hinka kenyaöl än att sitta i en hyrbil och lida av taskiga vägar.

Fixa en chaufför med kompis som tar er till tåget och bär väskorna samt ölflaket. Kostar mindre än en taxiresa Stureplan-Södermalm.