2011-11-30, 14:33
Andre-Axel
Ursprungligen postat av SpaceBound
Haha asså, jag är från Iran och reser dit varje sommar. Jag är precis som du och klär mig rätt "normalt" men när man är där så är stilen helt annorlunda. Allt är så fake där så om man har på sig märkeskläder inser inte människor att det är riktiga och inte fake. Det där med usa vet jag inte, jag tror inte att folk bryr sig så mycket om dina kläder har usa:s flagga. Du kommer nog att sticka ut lite eftersom att NÄSTAN alla där har brunt hår och bruna ögon, och det kommer att märkas tydligt att du inte är därifrån, tro mig, när jag går ut så märker alla på något konstigt sätt att jag är iranie men att jag kommer från europa...:S

Sen tycker jag inte att du ska ta det hela så seriös och plugga om Iran och religonen


Seriöst och seriöst, det är ju ändå ett rätt annorlunda samhälle om man ser till regelverk, styre och skick. Sen givetvis åker jag inte dit på koranstudier, men jag har ändå klart för mig vad som gäller rent beteendemässigt (inte gå runt i shorts och t-shirt, nu är det förvisso vinter, men du fattar).

Det jag är mest nojig över är väl att dom ska tro jag är någon liten ambassadörspojke som är knallblond och blåögd eftersom jag ser hyffsat ung ut. Då kanske de får för sig att kidnappa mig. Näe men hoppas ni förstår hur jag tänker, eftersom det känns som det "ligger" någonting i luften.