2011-11-30, 20:16
Andre-Axel
Ursprungligen postat av luckylucaz
Var i Iran för knappt 3 år sedan, otroligt land!! Folk älskar oss blonda blåögda svenskar. Det är nästan störande ibland att resa runt för du får så mycket uppmärksamhet. Vad jag förstått är situationen fortfarande säker trots den senare tidens händelser, men var varsam, undvik större folksamlingar och mobbar som bränner flaggor och så Var också försiktig med att ta bilder!! Jag blev ifattjagad av militär med maskingevär och fick min kamera beslagtagen när jag av misstag hade fotat någon slags myndighetsbyggnad. Alla iranier jag träffade älskade förresten USA, lite ironiskt eftersom det är tvärtemot den officiella ståndpunkten.

Hur tar du dig mellan Jordanien och Iran? Direktflyg? Och kör du open jaw biljett till Jordanien och från Iran eller enkelbiljetter från/till Sverige? Hur mycket betalade du för flyg? Bara nyfiken...


Låter ju superbra, visste det var ett vänligt land, men man vet ju aldrig.

Jag tar direktflyg från Amman till Tehran, kör inga open jaw biljetter. Allting är enkelbiljetter.
Flyget har varit svindyrt, bor dessutom i norrland så att ta mig till stockholm har också varit kostsamt, totalt har jag lagt ner cirka 15.000 kronor på enbart flyg. Men det är det värt!