2012-01-05, 19:06
JohnnyBoy84
Kul att höra allas olika upplevelser här på FB.

Jag har själv varit på Dominikanska republiken som jag verkligen älskade, ett jäkla trevligt folk rent generellt måste jag säga och landet är där inga fel på heller! Under resans gång besöktes även St. Maarten och Anquilla. Gillar man lugn och ro måste jag starkt rekommendera Anquilla, det föll inte mig i smaken alls, tyckte det var alldeles för tråkigt och lugnt men för alla som vill ha relax tvivlar jag på att det finns många andra ställen som erbjuder samma utbud!

Min uppfattning när jag var på St Maarten och Anquilla var att livsmedel var betydligt billigare än här hemma men att resturangmaten var i princip lika dyr som här (på vissa hotell även dyrare), så vill man leva så billigt så möjligt klarar man nog sig ett tag om man inte har något emot att laga själv!

Jag är lite inne på att åka en ny sväng nu till sommar, är där några av länderna som sticker ut mer än andra för er som har bred erfarenhet av öarna? Vilka är guldkornen om man vill ha riktigt fina stränder, bra eller åtminstone hyfsade priser på mat/dryck och en trevlig befolkning (vet nämligen att vissa av länderna är sjukt trötta på turister, som man kanske i och för sig kan förstå?