2012-08-02, 00:37
Carljor
Ursprungligen postat av Informia
En nära vän till mig var för inte så länge sen i Moskva och festade. När han beskriver hur det var, så låter det verkligen som ett ställe man som "festare" måste besöka! Måste dock säga att det kom lite som en chock för mig när han beskrev Moskva som en grymt rolig stad. Det ända jag förknippade Moskva med var Maffian och inte roligt alls.Festandet ar forbannat trevligt. Det finns allt for alla smaker. Man kan inte glomma att detta ar en stad pa ca 13-16 miljoner manniskor(varierar lite fran kalla till kalla), dar han som gillar att festa gar till klubbar, dar hon som gillar vattenpipa gar till barer som har det, han och hon som gillar kulturella upplevelser gar till Bolshoi teatern som har oppnat igen.

I annat fall sa tex kom jag tillbaka hem for ca en timme sedan, efter att ha hyrt en bat for att aka wakeboard i 2 timmar och avsluta kvallen pa en av Moskvas "frackare" resturang for under 1000kr.


Moskva ar rankat en av de dyraste staderna i europa, absolut, nar en flaska olivolja och sojasas gar pa 250 kr och hyran for en 1a kan vara upp mot 10 000kr excl el och vatten, men man har forbannat kul for varje rubel man spenderar.