2012-09-07, 11:48
Ursprungligen postat av O.J-Kush
Inte besökt Punta del Diablo själv, hört rykten om att det är ett guldställe men nåja,
Är i Cartagena och billigaste boendet är 18000 pesos / natt, dvs just under 40kr.
Baños lugnt? Hm, mest troligt bara oflyt, var där under lågsäsongen och festen började redan vid 7-8 och sträckte sig till 3.

Dock svårt att se att jag skulle kunna stanna någon längre tid där.


Punta kan kanske vara ett guldställe beroende på vad man jämför med, jag var där ett par veckor innan high season startade, dvs strax före julledigheterna började och det var allt annat än billigt och SNORKALLT i vattnet!
men det var ganska trevligt, mycket casinon om man gillar sånt, men laidback och billigt. Nopp!

18000COP per natt låter som en sovsal i media luna eller liknande i getsenami!


oh well, jag är lite kräsen när det gäller boendet, HATAR att vakna 9 på morgonen i en sovsal för att någon skitig backpacker inne på tredje dagen utan sömn kommer hem och fortsätter dra cola 20 cm från mitt ansikte.

lägger hellre 400 spänn natten och vaknar i en bubbelpool på taket!

Btw, om du är i CTG nu så rekomenderar jag dig att knata bort till Hilton i Boca grande, bara att knata in genom huvudentren, håll höger och glid ner till Poolen.
Så länge du köper något i baren kommer ingen att störa dig. när de frågar vilket rumsnummer du vill sätta drinken på så säg bara att du vill betala Cash.
och,,,ja en drink kostar ungefär dubbelt så mycket som en natt i en sovsal i getsenami, men ganska najs att ligga i Hilton Poolen och kolla på plasttuttar!

/B