2012-12-24, 01:31
nummer10011
Vad är det som är intressant med Tehran egentligen?

Jag är själv ganska intresserad av de här länderna, men intresset av att resa till Tehran förstår jag inte ett dugg. Vad förväntar du dig att se där?

Pyongyang däremot. Där har vi luriga grejer. Det är som att stiga in i en teater, där alla måste spela sin skådespelarroll på största allvar dag ut och dag in för att inte dö. Att se ibland genomskinliga kulisserna och skådespelarna är ju sjukt intressant!

Här är en tråd om en tjej som åkte dit:
https://www.flashback.org/t1368955

Och ett av alla hundratals exempel från hennes resa på det läskiga, sjuka men intressanta skådespeleriet de håller på med:
Mr. Lim ( vår guide) dagen vi åkte: " when i woke up this morning my pillow was wet. And i asked myself, why is my pillow wet? Then i realised, I had been crying in my sleep that you were leaving North Korea ".


Det är väl mest bara frågor och svar om resan, men det var intressant läsning ändå. Kan du tänka dig att någon liknande tråd skulle kunna skapas om Tehran?

Edit:
Ja, fast nu tänker jag ju att du vill resa dit av rent intresse, och inte för att sola och bada precis. Inget av länderna är ju precis himmelriket på jorden.