2013-01-31, 10:34
Virre217
Ursprungligen postat av Lobengula
Spännande, hur länge har du tänkt dig att vara i Afrika? Vilken budget har du? Om du berättar lite mer om vilken typ av resenär du är så får du bättre svar. Är det något speciellt som du vill uppleva? Vilka intressen har du?

Många frågor 😊

Men det blir lättare att ge dig tips om vi vet mer om dig. Jag har rest runt i många av länderna i södra Afrika och kanske kan komma med en del tips.


Hej, jag har ca 3 månader till mitt förfogande och en budget på ca 50 000, även om jag kan klämma ut mer ifall det skulle knipa vid nödsituationer.

Som person är jag väl den som hatar att detaljplanera utan improviserar helst på plats, och jag är väl mer sugen på att uppleva Afrikas atmosfär och känsla snarare än några specifika turistmål.
Jag gillar inte organiserade resor utan föredrar att hyra bil och utforska på helt egen hand, och gärna tälta för att bli så oberoende som möjligt.

Så ja, sammanfattningvis är jag väl typen som håller mig undan turistfällorna och börjar först läsa guideböckerna om länderna på flygplanet.