2013-03-18, 11:04
The Stranger
Ursprungligen postat av playthings
Åkte först till 5 dagar sedan flög jag till San Fransisco, där bodde vi på hotell 2 nätter, sen mötte vi upp med ett företag som heter Trek America, de sätter ihop randomisering folk att resa tillsammans 2 veckor, så vi åkte 14 personer sammanlagt, i en stor van, hiking i Yosemite, sen körde vi till Las Vegas, 2 nätter där, sen Grand Canyon, bodde 2 nätter i Flagstaff Arizona, sen LA, priserna finns på deras hemsida då ingår det boende på motel/hostel gjorde denna resa när jag var jävligt ung skulle nog inte göra den nu haha, hade otroligt roligt, jag hade 2 tjej kompisar som jag reste med de andra i gruppen var från Danmark, USA, England, Spanien.. Sen bodde jag 5 dagar i LA inte med gruppen. Denna resa var inte så billig jag var totalt 3 veckor i USA, efter LA åkte jag sista dagarna till NY och Philadelphia... Tror allt som allt gick på med shopping, mat, Trek America resan, hotell i NY, hotell i LA 20 tusen... Tror detta är med flygbiljetten till San Fransisco och sen från LA till NY... Gjorde denna resa juni 2008. Träffade min nu make på denna resa så är väldigt nöjd, kunde inte haft en bättre upplevelse var 21 år då, perfekt när man är ung och singel.


Tycker det lät billigt?
Jag lurar på att åka 3 veckor (Los Angeles - San Fransisco - kanske Colorado Spings - Vegasoch LA igen.
Är ju hyrbil som gäller då, delat på 2-4 pers! Vi har väl tänkt och göra det vanliga, se lite saker i de olika städerna, ta någon fylla i las Vegas osv... Undra hur långt man kommer på 30 000? Mellan tummen och pekfingret?

Sedan ser jag att många åker i sommar, hur är vädret där borta runt jul eller januari-februari? Vet bara att det är bar i Asien då men hur är det i LA? Polarna var i Dominikasnka nyss och det var vinter där (Rätt varmt ändå dock).