2013-05-03, 16:21
Alcaibab
Ursprungligen postat av storhajen
Du talar endast om Gambia nu eller råder det liknande situation i grannländerna?

Jag har varit i Senegal, som är 100 ggr värre än Gambia, det är till och med jävliga på Gambianerna som kommer dit med. Senegal är mycket farligare att vara i och jag rekommenderar inte resa dit. Tanzania med Dares Salam ( stad i fred) är ett ruggit ställe att vara på, faran hänger runt en i luften och tjuvarna är fräcka som fan, på nätterna ska man vara inomhus.
Samtliga länder håller på med kriminalititet, droger stölder och de är otroligt egoistiska.
Nigeria tillhör de tuffare, och de tar livet ditt för en struntsumma. Även Gambia har ett antal Nigerianer.
Kenya med Nairobi och Mombasa, googla o kolla, hur faran slår där, rånrisken är superhög.
Folk som tar kontakt med er lätt ute och är trevliga är de farliga, för de vill åt er och era pengar.
De som inte har pengar eller känner dem, hejar de inte ens på...allt är spel.
De som hamnar i fängelse där får tex ingen hjälp om de får malaria, som du kan dö av. De står och sover för de är så många.
I Tanzania kom det två stycken hårdingar från Holland, de knullade vilt därnere och filmade alltsammans, en av tjejerna gick till sjukhuset, de tog sperma prov och sedan blev killarna arresterade i väntan på undersökning om brottets storlek.
De blev satta i ett rum, med plats för 100 pers, men det blev 200 st inklämda där. I TRE VECKOR!
Killarna hade säkerligen alla sjukdomar som går att få efter det, och kan räkna sina dagar, plus den övriga behandlingen de fick av afrikanerna. De fick känna på riktig rasism, i Sverige finns ingen rasism, den finns utomlands ..
De tuffa Holländarna var som små psykskadade barn när de visades upp i tv då de blev deporterade och satt på ett flyg hem. Allt var tuffhet och människovärde var borta ur dem.
Afrika är en annan del på jorden där helvetet är vardag. Folk känner sig säkert very Big när de har pengar i plånboken och folk ger dem uppmärksamhet därnere, men tänk lite längre...ni kan inte vinna!
Temat är detsamma i hela Afrika, ljuga, lura, bedra, stjäla och sabotera för er. Allt med billiga inlärda miner och leenden och fraser vinner de över korkade turister. Detta är mutornas ställe, med korruption i alla läger och nivåer.. folk som skickar container ner hit är verkligen ute på hal is och kan bli ordentligt blåsta på allt de äger och har, och de kan ingenting göra åt saken heller.
Ska ni försöka er på något så ha en voicerecorder med er som ingen ser och spela in samtal där ni är, då får ni höra vad de säger om er på sitt språk. Ta denna sedan till någon helt utomstående och får det översatt och ev dubbat. Det finns ju jättesmå nu so ingen ser att ni har.
Eller ge fan i att åka åt detta håll!
Sydafrika ska vara betydligt bättre och även dyrare.