2013-05-23, 08:16
Favoritgame
Ursprungligen postat av LeoMaheo
Jag funderar på att åka till London i sommar och söka jobb (mjukvaruutveckling). Men jag vill inte åka när alla yrkesarbetande i London är på semester! Alltså, när rekryterarna är på semester.

Fråga: När ska jag *inte* åka? Alltså, när går folk i allmänhet på semester i London? Och hur länge varar semestern?

Jag funderar just nu på att åka typ den 20 juni, och stanna till den 20 juli. Vad tror ni om det? (Och är 1 månad lagom långt? Eller för kort?)

(Jag tänkte skicka in jobbansökningar någon vecka innan jag beställer resan, för att se om det finns något intresse för mig. Och sedan hyra ett rum i London en månad och söka jobb på plats.)

Mvh Magnus

(PS. Jag postade även här: http://londonsvenskar.com/forum/?mingleforumaction=viewtopic&t=3406.... men ingen har svarat och folk tycks inte svara oftare än en gång i månaden)


Jag tror inte att London eller UK stänger ner på samma sätt som Sverige under sommar semestern. Sedan låter det ganska så omständigt att du bara ska åka dit på måfå. Kan du inte beställa in en massa intervjuer från Sverige och sedan åka över? Linkedin kan också vara ganska så bra verktyg för att bli rekryterad.