2013-07-03, 20:41
swepie
Jag och en polare har bokat flygresa till Edinburgh där vi tänkte hyra bil. Båda är arton år så först och främst är det möjligt?

Min polare älskar naturen (även jag, men jag är ingen fanatiker) så han vill åka ut med bilen och fiska sova i tält och grilla på en plats vid en sjö hälst Lochness. Så för det andra kan man göra detta i Storbrittanien även att de inte har allmänrätten?

Jag älskar musik och riktigt rökiga pubar till Nattklubbar med mycket bra drag (även han men inte lika som jag). Planen blev då att åka upp nårrut efter en natt i Edinburgh och åka längsmed kusten och sedan in mot Lochness sjön och tälsta där. Sedan åka mot Dublin med ett antal stopp i Skottland, titta på lite slått och kanske testa en Wiskey provning. Vi tänkte tälta och sova på bed and breakfast.

Hur gör man med mat för att få det billigast möjligt samt boende? en natt på varje ställe förutom Dublin där vi kan stanna längre.

Men hörde nu att om vi ska göra som vi önskat så kommer vi få spendera väldigt mycket tid i bilen och det låter ju surt. Samt att Skottlands pubar brukar vara bättre än Irlands även när det gäller Rockpubar. Så är det kanske bättre att bara stanna i Skottland?

Vad tycker ni vi ska göra mer på vår roadtrip?