2013-07-03, 23:53
SvetsarnW
Tjena!

Nu är jag ute i jävligt god tid! Jag och en polare bokade en resa till USA här om dagen..delvis!
Flyget från Arlanda till NY och sen vidare till Miami går från Sverige 1 maj nästa år. Hemresan går från SF den 14 juni. Vi kommer alltså att ha runt 6 veckor på oss.

Vi har ett par nätter när vi kommer fram och dom tre sista nätterna innan vi drar hem. Allt där emellan kommer vi ta som det kommer.

Rutten ser ut så här på ett ungefär:
Ankomst till Miami 2 nätter
Ner till key West 1 natt
Avslutar med Orlando i Florida
Sedan vidare upp till Nashville
Memphis
New Orleans
Vidare upp mot grand canyon

(Houston
Austin
El Paso
Albuquerque - gamla route 66
Santa fe- gamla route 66
Flagstagg)

Las Vegas
Los Angeles
Avslutar San Fransisco

Ställena inom parentes är bara preliminära förslag typ.

Första tanken var att vi skulle ha hyrbil och då ville vi ha en cab. Den skulle gå på runt 35papp för sex veckor. Då fick vi tanken att för dom pengarna köper vi en bil istället när vi kommer fram. För att sen när vi avslutar resan sälja den i SF. Skulle vi få ett riktigt skambud av en försäljare där. Gör det i själva verket inget eftersom vi får ju iaf tillbaka en del av vad vi lagt. Till skillnad från om vi skulle ha hyrt en.

Vi har lite saker som vi vill göra på resan. Jag har några grejer och min kompis en del andra. Jag älskar spontana saker och hoppas typ att komma i kontakt med riktiga rednecks nere i södern. (Jag har sett alldeles för mycket på typ "Dukes of hazzard") Glida in på någon bar, dra några bärs, stöta ihop med massa sköningar och hamna på efterfest med moonshine och skjutvapen!

Kan säga som så att både jag och min kompis lirar på samma nivå. Vi gillar att festa men även vara anständiga och kika in kulturella saker och sånt som hör till!

Ni kanske fått kläm på hur vi är och kan nu hjälpa oss. Eftersom detta är första gången vi drar iväg på en sån här feting roadtrip kan man ju kanske behöva något tips längs vägen. Och ja, jag är medveten om att det finns trådar om detta. Fast jag vill ju ha min egna här, så blir det ju mer personligt.

Vad bör vi inte missa och vad bör vi tänka på?
Låter idéen om kärran bra eller skulle ni ha hyrt en?
Något övrigt som bör nämnas?

Ös på bara! Tack på förhand!