2013-07-04, 01:09
SvetsarnW
Ursprungligen postat av kvarnby
Bilen låter ju oerhört dyrt, vad och hur ska ni hyra för att komma upp i dessa pengar, välj en billigare hyrbil istället. Att köpa bil stöter på hinder, hur ska ni försäkra det t.ex.? Ni lär aldrig kunna köpa en bil som motsvarar hyrbilen för samma pengar så ni kommer att få ligga ute med en rejäl slant eller köra runt i en sämre bil.

Sen tycker jag personligen att det är vansinne att åka ända ner till södra Florida för att vara där ett par dagar. Jag hade apat över betydligt mindre och satsat mer på att verkligen se färre platser men mer ordentligt.


Bilen var en cab och märke kunde dom inte säga. Vi skulle hyra bilen för 6 veckor men betala för 7 veckor och det hade något med att vi tog den såpass långt från uthyrningsfirman. Vi tänkte mer när man ändå gör denna resan är det lika bra att gå "all in". Vi vill gärna ha en cab sen om det är en camaro, mustang eller vad det nu är spelar ingen större roll. Jag kikade lite på det du sa och för oss var det bara en tanke med att köpa en bil men som du säger verkar man stöta på en del hinder. Det är extremt svårt att köpa, registerera och försäkra en bil i USA utan fast adress är det många som hävdar. Så vad ska man göra? Du nämner en billigare bil? Men vi vill ju fortfarande ha iaf en cab. Schysst att kunna köra bort taket om det är glassigt väder ju.

Vi ville se Key West när vi ändå var i landet sen efter vi checkat av det bränna av uppåt igen. Som jag sa tidigare är jag lite mer för södern men vill ändå iaf ha sett dom ställena jag nämnt.