2013-07-04, 07:31
kvarnby
Ursprungligen postat av SvetsarnW
Bilen var en cab och märke kunde dom inte säga. Vi skulle hyra bilen för 6 veckor men betala för 7 veckor och det hade något med att vi tog den såpass långt från uthyrningsfirman. Vi tänkte mer när man ändå gör denna resan är det lika bra att gå "all in". Vi vill gärna ha en cab sen om det är en camaro, mustang eller vad det nu är spelar ingen större roll. Jag kikade lite på det du sa och för oss var det bara en tanke med att köpa en bil men som du säger verkar man stöta på en del hinder. Det är extremt svårt att köpa, registerera och försäkra en bil i USA utan fast adress är det många som hävdar. Så vad ska man göra? Du nämner en billigare bil? Men vi vill ju fortfarande ha iaf en cab. Schysst att kunna köra bort taket om det är glassigt väder ju.

Vi ville se Key West när vi ändå var i landet sen efter vi checkat av det bränna av uppåt igen. Som jag sa tidigare är jag lite mer för södern men vill ändå iaf ha sett dom ställena jag nämnt.


Var frågade ni efter bil? Är ni under 25? Det är alldeles för tidigt för att boka bil nu, vänta till början av nästa år innan ni ens börjar leta! En Mustang Cab ska ni kunna få för en 13-14000:- för denna sträcka (med reservation för åldern)! Cab är ju glassigt men föga praktiskt, speciellt om man åker på roadtrip och har mycket packning med sig.... Kan kanske vara idé att hyra bil i omgångar och ha cab på någa ställen och något mer praktiskt på andra....

Försök verkligen lägga ett par nätter till i Miami och Key West om ni kan, det är det helt klart värt :-)