2013-08-28, 16:18
Ursprungligen postat av TexasSwede
Jag hade åkt med den ensamma ("religösa") killen.
Fast jag skulle rekommendera att efter Washington, DC så kör ni inte rakt västerut, utan svänger ner genom södern.
Från DC antingen längs kusten ner mot North Carolina och South Carolina (Savannah och Charleston ska vara riktigt vackra ställen, även om jag inte varit där själv) eller längre in genom Appalacherna genom Tennessee och Arkansas. Sedan kör ni mot Texas. Jag skulle rekommendera att stanna till i Dallas/Ft Worth (där jag för övrigt bor).
Och det finns väl inget som säger att ni inet kan stanna någon dag eller två i Las Vegas (besöker gärna Hoover Dam när ni är där), men mer än 2-3 dagar där kan bli för mycket. :-)

Bara för att din kompis är nykterist betyder det inte att du inte kan ta en öl då och då. Man behöver ju inte gå överstyr och bli drängfull (om du nu inte är alkoholist och inte kan kontrollera ditt drickande).

Tar och blir jag och den ensamma polaren. För egentligen om fem år vad kommer man komma ihåg? Om jag far med kompisgänget kommer det bara vara fylla, brudar och knark - dvs. som en resa till Ibiza eller Grekland som man gjort många gånger förut.

Din rutt låter bra. Rutten är inte på något sätt spikad utan är bara städer som jag och polaren snackat om. När jag snackade med farsan igår om resan igår och han i sin tur hade snackat med sin brorsa. Då fick jag en inbjudan till South Carolina där mina småkusiner bor. Nu har jag inte träffat dom sedan jag var liten fjunis och dom var på somrarna i Sverige men det ska bli kul. Så det blir i princip att köra ner för hela östkusten och sen vidare rakt genom södern.

Skippar LV, känner att det inte finns så mycket intressant där att se. Visst Hoover-damen och Grand Canyon skulle kanske vara nice men själva stan ger jag inte mycket för.

Appropå alkohol, det kan ju inte precis bli något speciellt mycket supande när man bara är två i bilen och tvungen att köra flera timmar per dag.