2013-09-06, 12:19
SofieK
Ursprungligen postat av gato12
Florida känns ju som en omväg och Key West definitivt...

Onödigt att skippa The Big Easy, det ligger ju på vägen om ni ska till San Antonio (mycket bra val för övrigt, riktigt underskattad stad).

Kan tipsa om Austin i Texas, en riktigt "otexansk" stad, med mycket barer med livemusik och ett livaktigt studentliv. Lite som att man lyft upp San Fransisco och släppt ned det mitt i öknen i Texas...


Ja, det blir ju helt klart en omväg, men jag har samtidigt svårt att se det som "omväg" när resan just går ut på att färdas med bil och se platser Jag har ju en känsla av att Florida har en del att erbjuda, så man skulle ju antagligen inte blåsa rakt genom staten och sedan samma väg upp..men ja..det blir ju ett extra gäng mil. Svårt det där.

Kul att höra om San Antonio. Jag har inte läst så mycket om den staden än, men har någonstans fått för mig att jag läst att den helt klart ska vara värt ett besök

Tack för tipset om Austin, det låter ju helt fantastiskt! San Francisco har jag hört ska vara helt otroligt så ett "mini"-San Francisco tackar jag aldrig nej till Synd att det inte är football säsong, det hade ju varit otroligt häftigt.