2013-09-08, 00:20
hellsbathroom
Hej hej!

Jag är en tjej på 21 jordsnurr som ska åka till Karibien och söka jobb! Undrar ifall någon har gjort samma och vill dela med sig av sina erfarenheter och råd?

Sen är det så, att jag vet att tex St Maartens är ägt av Europa, får jag då som svensk medborgare jobba där utan några problem? Eller måste jag ansöka om visa? Min pappa är amerikansk så jag födde med dubbla medborgarskap, så har amerikanskt pass med så kan jobba där med utan att behöva greencard eller visa. Och hur funkar det i Karibien? Jag vet att USA äger massa öar.
JAG VET att man kan googla detta, men jag hittar inget riktigt svar. Jag har mejlat den amerikanska ambassaden men fick inget svar.

Öarna jag kollar upp och är sugen på att åka till är St Maartens, The US virgin islands ( st thomas), Bahamas eller Barbados.

Jag har aldrig varit i Karibien men har alltid drömt om det. Jag älskar att uppleva och se nya saker. Trivs jag inte eller inte hittar något jobb åker jag hem igen, om allt går bra vill jag stanna tills nästa sommar.
Jag var först inne på att söka jobb på kryssningsfartyg, men har läst så mycket dåligt om det. Vet att St Thomas har ett köpcentrum på 400 affäret, så hoppas på att hitta nått där