2013-10-22, 22:59
Satsa som sagt på Dublin och resten av Irland när du kan vara borta längre än en weekend. Speciellt då du verkar vilja spendera mycket tid där.

London är för övrigt en fantastisk stad, och det funkar alldeles utmärkt att spendera en helg där. Skulle du dock känna att det finns alldeles för mycket att se och göra i London för att bara vara där en helg så kan en annan brittisk stad vara ett alternativ. Jag har till exempel åkt till London flera gånger men har inte sett eller gjort allt än, inte ens allt bland de mest kända sevärdheterna. Men en helg i London brukar ändå duga fint för de flesta. Det gäller bara att planera och välja det man prioriterar mest.

Andra brittiska städer kan också vara ett alternativ. Finns många städer som är fantastiska och underbara på sina egna sätt, och de kan vara vara väldigt annorlunda jämfört med London, och de kan lätt utforskas på bara några dagar. Vill du ha mer ingående tips så får du gärna berätta mer om vad ni vill se och göra. Ska det vara gångavstånd till det mesta? Vill ni ha slott, museum, bra restauranger, fin arkitektur, kyrkor och katedraler, bra nattliv, shopping? Det finns andra städer utöver London som ligger nära "London-flygplatserna" och de kan vara ett bra alternativ till just London. Sedan finns det städer en bit bort som kräver att du antingen flyger dit eller tar tåget.