2013-12-02, 18:13
doomhammer
Tja,

Jag har bott i Houston sedan juni nu och jag gillar det riktigt mycket. Är dock över 21 så jag har knappt haft några problem att komma in på barer. På vissa ställen är dom griniga eftersom jag har svenskt körkort vilket "dom enligt lagen i Texas inte accepterar". Det är rent skitsnack men i slutändan bestämmer dom vem dom vill släppa in.
Om dom inte hittar vilket år jag är född på körkortet så frågar dom, så att komma in för att dom inte förstår ditt ID-kort är nog inget du ska lita på.

Houston är en storstad (4:e största i Usa), så rodeo och sånt får du åka en bit utanför stan för att hitta. Men finns mycket annat att göra, bla deras basketlag som går bra nu. Om du inte redan har körkort borde du skaffa det, tror knappt det går att leva här utan.

Jag tycker du ska åka, riktigt kul stad och finns saker att göra även fast du inte är 21. Försök fixa falskleg (vilket alla amerikaner verkar ha under 21), så är du hemma
Brudarna gillar när man kommer från Europa och Sverige är tydligen väldigt "exotiskt" (haha idioter ), så om du säger det tidigt i en konversation så blir du helt plötsligt mycket populärare.

Lycka till!