2014-01-06, 20:16
jezpr
Hejsan, jag lägger denna under thailand dock är det tänkt att malaysia ska in en sväng men eftersom majoriteten är i thailand lägger jag den här, vänligen flytta tråden om den ligger fel

Jag och min flickvän har tänkt att dra till thailand / malaysia i 5 veckor (majoriteten av tiden i thailand) i slutet på februari till slutet på mars. Vi har båda varit i thailand innan, jag i koh chang, koh samet osv. Och hon i phuket, krabi m.m.

Just nu har vi tänkt såhär, flyger till bangkok och sedan vidare till krabi där vi bor ett par dagar. Sedan tar vi oss vidare till koh lanta en sväng. Därefter ut till koh lipe där vi nog tänkt spendera mest tid av vår vistelse i thailand då det verkar finast vad vi läst. Och sedan beger vi oss till Langkawi och stannar där ca en vecka innan vi tillslut tar ett billigt flyg till kuala lumpur och är där ett par dagar och upplever den staden innan vi åker hem igen. Det är väl båt som gäller mellan krabi, koh lanta, koh lipe och langkawi eller är något annat smidigare någon sträcka?

Det jag undrar är väl egentligen om ni tycker detta låter som en bra rutt, eller missar vi något i närheten av där vi är? Är det något av ställena vi ska skippa helt eller ska vi lägga mest tid någon annanstans än koh lipe?

Tackar för alla tips. Vet att det självklart finns mycket info om detta redan och vårat val är väl baserat på det men en sista koll skadar ju inte