2014-01-08, 17:22
Problemet är att dom som jobbar på vaccinationscentrum i Linköping inte har koll på ett skit... Man frågar något och då kollar dom i sin tjocka bok om vad som står, läser upp överskriften och tittar på en som om man borde vara nöjd så. De vill också att vi ska uppge exakt hur länge vi ska tillbringa på varje plats för att dom ska skriva ut medicin... (Vilket inte är möjligt)
Informationen som dom har att tillgå delar dom inte heller med sig av, frågade om den tjocka boken gick att läsa någon stans så vi själva kunde få en uppfattning om läget. Men den var endast för deras ögon...
Kort och gott är jag väldigt frågande till deras kompetens. Vet inte vad dom har för utbildning men av det jag sett kan dom lika gärna vara helt utan.

Jag har läst en del både på statliga svenska och amerikanska sidor och min plan var fram tills för några dagar sedan att äta klorokinfosfat den första delen av resan för att sedan endast ha med mig malarone som självbehandling om jag blev smittad. Men har ingen lust att vara den bland dom första om detta inte är en relativt säker metod.

Vill helt enkelt ha lite mer kött på benen och att fler delar sina erfarenheter.