2014-01-27, 22:00
David86
Ursprungligen postat av Lacerda
Dags att uppdatera denna tråd, någon som varit daer nyligen?
Risk for en massa fullbokningar den 25/1 naer dom firar sitt nyår?

Jag var där under tet 2013 och jag gjorde en riktig chansning eftersom jag bokade flyg innan jag kollade efter boende, och när jag började leta boende (ca en vecka innan avresa, som var två dagar efter tet) så var allt på t ex hotels.com fullbokat. Men när jag landa på flygplatsen var det bara att fråga en taxichaffis om där fanns något ledigt och han hittade en hydda till mig, kostade väl en 20 dollar per natt, varm dusch, kakel, stor säng osv. Men det borde verkligen undvikas att göra något i Vietnam under just den veckan, allt med boende och transporter blir dyrare och svårare att få tag på.

http://www.tripadvisor.com.au/Hotel_Review-g469418-d1586080-Reviews-Thai...

Servicen var obefintlig, men den var en bit ifrån alla andra etableringar och därför lite billigare.

Du kommer nog tröttna på ön efter ett tag då det inte direkt vimlar av saker att göra där, du kan köra runt hela ön på en vespa på en dag. Men det är ett litet äventyr, det har byggts några fina motorvägar osv som är helt tomma på bilar eftersom dom inte leder nånstans. Helt abrupt slutar dom och övergår till smala grusvägar med broar gjorda av bambuträd.

Värt att nämna är att det öppnades en internationell flygplats på ön precis innan jag flög dit, när jag var där var de fortfarande i princip obefintligt med stora flyg som kom dit men det kan ha ändrats på sistone, vilket ändrar på spelreglerna litegrann.