2014-05-18, 13:34
Talofa

American Survivors har spelats in på två platser i Samoa. Den första spelades in på en några kilometer från byn Falelatai. Jag tror att det finns ett litet hotell uppgbyggt på platsen nu. Den andra inspelningen på Samoa var season 23/24 som spelades in på stranden intill Virgin Cove Resort www.virgin-cove.ws i byn Saanapu. Platsen är bara ett par hundra meter ifrån Virgin Cove. Ön som i survivors kallades för redemption island är ön Nu'u Vasa som också ligger alldeles bredvid huvudinspelningsplatsen.

För att hitta billigaste resan till Samoa (APW) görs bäst på en sökmotor. Om man vet hur man ska söka går det att hitta resor som är flera tusen kronor billigare än vad du får på flygresor.se och momondo.se. Om du delar upp resan i två delar. Du kommer dock att få två olika bokningar. Men om du kan leva med det och att sökmotorerna oftast ger dig resor som kanske inte kan ombokas. Så sök först tur o retur Sydney (SYD). Sök sedan SYD - APW tur och retur. Du måste manuellt välja rätt datum så att båda resorna passar in. Men nu har du antagligen hittat en biljett som är flera tusen billigare än att söka direkt till APW. Prova också att ändra datumen för SYD-APW så att du får ett direktflyg då blir det som allra billigast. Får du ett stopp på utresan eller hemresan mellan SYD-APW, prova dig fram till att du får direktflyg (det går inte alla dagar).

Kan tipsa om en ny söksite som dock än så länge bara har resor från en resebyrå men man kan söka på helt andra sätt än de vanliga. Bla olika typer av resor. Tex tropiska öar och man får förslag på många olika destinationer som man aldrig kanske visste om att de ens fanns. Kolla på www.travoyaz.se