2014-05-26, 21:22
MickelMan
Tiden springer iväg och jag flyger om inte allt för många timmar.
Skulle behöva tips på hotell nära Miami Airport, eftersom man aldrig har varit i Miami innan så vill man vara nära flygplatsen för jag vill inte missa planet till Nassau, om inte annat så får man slafa på flygplatsen om man nu får detta.
Planet går från Miami till Nassau klockan 11:30 Amerikansk tid, när skall man senast checka in då?

Och hur fungerar det med incheckning i Usa? Hörde att man måste checka in 3 timmar innan avresa men de på Travellink säger att detta inte är ett måste. För när jag åker hem igen så har jag bara 1 timme & 50 minuter på mig att checka in och borda planet innan detta ger sig iväg, måste man även leta efter sitt bagage och checka in detta igen eller flyger det från Nassau till Stockholm igen? Är inga längre byten man gör på vägen hem.
Fan e ju nervig likt fan, första gången man flyger själv och har aldrig innan flygit så här pass långt innan, Malta är det längsta man flygit och flög då direkt, har aldrig haft några byten till andra flyg under resan.

Detta kommer bli min livs största resa och klart att man blir nervig, flyger själv, skall bo hos en helt okänd person i nästan tre veckor, och även flyga vidare från ön man bor på till en annan ö samt eventuellt sitta helt ensam på en öde ö (Robert på roberts island adventure har dessvärre inte svarat på min bokningsförfrågan än, får väl se om det blir av)