2014-09-04, 18:27
Ursprungligen postat av hampusr
Nu e det så att jag ska åka till asien i några månader i vinter! Jag vill dra så många länder som möjligt och uppleva så mycket som möjligt! Min spontana tanke är att flyga till indien va där lite sen dra till nepal sen bangladesh, burma, thailand, sen ner mot malaysiam, indonesien australien nya zelöand, sen upp igen mot philippinerna,sen över till kina sen dra alla lände rdär runt laos kambodja osv!

hur verkar denna reserutt? tips på ngt annat?

problemet är ju att ja inte vill spendera hälften av min resetid på en buss, så kanske måste utesluta något..tips om resmål tar jag iinte nu men som sagt om ngn har erfarenheter från en resa med liknande länder så dela med er!! ska va borta som sagt någon månad med cirka 100lax på kontot


Ska du vara borta i en månad som du skriver i slutet skulle jag stryka alla länder förutom ett som du tycker verkar intressant. Alla dom där länderna kan du glömma, jag skulle inte ge mig på en sådan resa om jag inte hade mer än ett år på mig om ens då. Varför ska du flänga runt en massa och inte lära känna något/några länder ordentligt istället?

Pengarna ska inte vara några problem i något land.