2014-10-18, 18:23
ReiseReise
Ursprungligen postat av Busstation
Beror helt på var man är. Är du i vissa delar av Laos eller Kambodja kan du hitta så billiga boenden utan några större problem, men är du i södra Thailand, typ Krabi, Koh Phangan, Koh Samui, etc kommer man ha en väldans problem att hitta så billiga boenden, speciellt om man ska aircon.

Det var ju precis det som jag skrev ditt pucko, att det vore smartast att ta turistoarna i sodra Thailand sist just pga det ar mycket dyrare dar an ovriga SE Asien.


Ursprungligen postat av challeBerg
Tack så jättemycket för tipsen. Ska prata med min resepartner om hur vi ska ändra våran rutt. Det enda problemet jag kan se med den där rutten är att det bara blir två veckor i vietnam, annars måste vi fixa visum vilket kostar endel?Jag gjorde hela Vietnam pa 2 veckor, och ja det var kanske inte lika trevligt som det kunde ha varit, eftersom man bara kunde stanna en dag pa manga stallen, och man far ta nattbuss varje gang man reser till en ny stad, men det gar att genomfora.

Alternativt sa skippar ni en del stallen och tar er tid pa andra. Stallen jag skulle valja skulle nog vara Hoi An, Sapa och Nin Binh. Dalat kan vara harligt med, och vissa gillar ju Ha Long Bay (for mig var det skit).
Undvik garna Nha Thrang, Mui ne, Da Nang och mojligtvis Hue (om du inte ar historia intreserad).

Sa ja, spendera runt 2 dagar pa varje stalle, och kanske 2 dagar i Hanoi & Ho Chi Minh, som sagt det kommer att bli tight, men det gar, och ni kommer fortfarande att hinna gora de flesta aktiviteter och ha kul Jag lyckades ganska bra tycker jag!

Som sagt, ta alltid Nattbussar, da slipper ni betala bade pengar for boende, plus att ni sparar en massa tid och vinner en dag varje gang!