2014-12-09, 01:33
Ursprungligen postat av Ubergirl
Jag hyrde hus i Thailand för 15.000 thb i månaden, rätt stort ca 100 m2 .. Det låg ju inte vid stranden direkt..( mitt i djungeln) men det var typ 4 minuter på skotern till stranden så det var inga problem...
Ska du inte bo i baren så kan du ganska enkelt gå runt på 8000 tusen i månaden utan att behöva leva som en kuli....
Ha en trevlig resa

Det låter riktigt härligt! Dessvärre är det nog inte riktigt det vi hade tänkt oss nu, känner mer för att åka runt och se lite flera olika länder. Annars hade det som sagt varit riktigt härligt att hyra ett hus!
Vi kommer definitivt inte bo i baren, det är inte prio ett på denna resa.
Tack så mycket!

Ursprungligen postat av Elementart
Det beror nog på vad ni vill göra på er resa, om ni vill träffa brudar, festa osv. Själv hade jag nog valt Asien i alla fall med prio på Japan, Vietnam och Kina. Mest för att jag gillar deras kultur och min favoritmat råkar vara kinesisk


Ja vi har inte riktigt planerat ännu, men tanken är väl att vi först och främst ska åka runt och se så mycket som möjligt. Sedan vill vi givetvis försöka göra grejer också, vad vet jag inte riktigt nu, men vi är inga kräsna personer!
Festmänniskor är vi inte riktigt heller kanske, men dricka en del öl lär vi ju göra!

Ursprungligen postat av U-Fig
10 000 kr/månad? Då lever man som en kung om man vill. Liten överdrift men det kommer inte gå någon nöd på dig. Boende på fräscht vandrarhem och tre-fyra mål mat per dag kostar kanske 4 500 kr/månad.

I Sydamerika kanske något dyrare eller samma prisbild, i Västindien förmodligen väldigt mycket dyrare.


Men så härligt! Kan ju vara bra att få ihop en 30-40 000 i alla fall, kan ju hända att man vill stanna längre också.

Det är så alltså? Har fått för mig att det är dyrare i Sydamerika, vet inte varför egentligen. Det är absolut ett alternativ i så fall, vi får ta och kolla upp det noggrannare.

Tack för svar allihopa!