2015-04-07, 01:08
Fazenator
Nu är det så att jag och fyra grabbar ska packa våra väskor i Augusti och bege oss mot varmare breddgrader, närmare bestämt i Alanya!

Vi står inför ett tufft val, all inclusive eller inte.. Om vi skulle ha all inclusive känns det som att vi skulle bli rätt bundna runt hotellet men samtidigt så kan vi dricka hur mycket alkohol, dricka och äta utan behöva bry oss om pengar.
Nackdelar med all inclusive är att man kanske inte får se så mycket av Alanya som man kanske skulle vilja, har hört om en några intressanta grejer man kan göra och då finns det risk att man skippar de för att man har all inclusive och vill utnyttja den till fullo och då kan det bli en hel del tid på hotellet..

Ni som haft all inclusive i Alanya eller någon annanstans får gärna skriva om era egna erfarenheter och ni som inte haft det får gärna skriva hur det funkat för er!

Vi har det inte bäst ställt ekonomiskt.. Vi är 18 år och ska ta sommarjobbspengen och åka iväg i två veckor, självklart vill vi inte vara Ove, men lite ekonomiskt måste vi tänka!

Mvh Fazenator