2015-05-25, 17:18
Finlandssvenskan
Ursprungligen postat av vizzor
Jag har varit där, dock ett antal år sedan, så vet inte hur mycket de har gjort om. Jag kan i alla fall säga att det finns en hel del attraktioner, så om ni gillar sånt så kommer ni inte att bli besvikna. Jag älskar inte att åka karuseller, men jag hade riktigt roligt där ändå. Kan rekommendera det!


Tack för kommentaren

Ursprungligen postat av nejdetbliringet
Det är väldigt bra, Jag har besökt det lika många gånger som min hand har fingrar, nä nästan iallafall, men några gånger säkert 3 -4 gånger iallafall..

Det finns ju två delar, en för vattennöje och en för berg och dalbana.

Båda är bra.

Dock reomenerar JAG att ni tar ett Express till berg och dalbanorna, annars får ni stå i kö 30-60 minuter vanligtvis en varm sommar dag, för varje åktur, och då ids man inte åka mer än 3-4 attraktioner per dag.

Så åk dit och ta express biljett, då får du gå före alla till kön, finns en speciell "kö" för er . Och ölen dem serverar är Estrella Damm , den får man i ett jätte stort glas typ halvmeter höga(men väldigt smala, ca 50cl) . Finns ju naturligtvis andra drycker och Vill Minnas att San Miguel finns också.

Mat finns ju där så det räcker och blir över.

Åk , väldigt,väldigt, väldigt kul där... även för fullvuxna,


https://www.youtube.com/watch?v=-CLcCzrbi6w

Dragon Khan har Jag aldrig tordats åka, skyllt på att det vart för lång kö Men nästa gång Så skall Jag åka den, om Jag så ska vara fullast på hela nöjjesfältet för att våga.

EDIT: https://www.youtube.com/watch?v=JO7BMbC_gSg Finns massvis med filmer på Tuben, men allt är ju roligare i verkligheten än vad det ser ut på film..


Vi kommer att åka dit i oktober (ev. slutet av september), lär kanske inte vara lika mycket folk då... När vi var till Disneyland så ingick biljett om att få gå före i kön i hotellpriset och det var verkligen värt det!

Hur är det om man inte åker läskiga saker som berg- och dalbanor oh fritt fall, finns det tillräckligt att göra iaf? Och för två dagar? Furius Baco såg inte ut att gå så högt uppe i luften i iaf så den kanske jag skulle våga åka

Mat- och ölpriser kostar väl ganska så mycket? Brukar ju vara så på sådana ställen...