2015-05-27, 17:46
2anRules
Ursprungligen postat av Dckhead
Haha! Hur skiljer sig vardagslivet i Sofia i t.ex. uteliv? Är det hård stämning på krogen, kan man liksom inte se ut hur som helst och vänta sig att man kommer gå därifrån med alla tänder i behåll och hur mycket ska man akta sig för att ge framfusiga förslag till kvinnor/män som man är intresserad av på sexuella grunder? (nu syftar jag inte på prostitution, utan tänk krograggning med svenssonmanér)

Edit: Hur svårt är det förresten att få tag på boende ganska nära city för två pers och vad betalar du för hyra?


Tjena,

Jag upplever det inte som att det är hård stämning på krogen, får jag säga. Jag tycker det är ganska schysst och avslappnat där. Visst finns det sådana som ständigt är sugna på box, men så är det ju i Stockholm också.

Andra kanske har annat att säga angående detta, men rent generellt så är bulgariskorna inte lika lätta som svenska tjejer. Det finns slampor överallt, men bulgariskor kan ta ganska illa vid sig om man slänger ur sig något som kan uppfattas som olämpligt. Inte för att jag själv gjort det, det är bara sådant jag hört från andra, bland annat en bulgariska jag satt och talades vid med.

Det är inte alls svårt att hitta boende nära city. PM:a mig så hjälper jag dig med det.