2015-05-27, 17:58
2anRules
Ursprungligen postat av Dckhead
Härligt att höra! Det råder ju alltid massa mardrömsscenarion och illa dolda fördomar i ens huvud när man försöker att föreställa sig något som man har en väldigt stor distans till, men utifrån vad du skriver så känns det enda som att det rimliga i ett sådant här projekt förstärks.

Vi väntar fortfarande på svar angående vissa detaljer kring arbetets längd och lönevillkor, men jag skickar PM såsnart jag har fått den slutgiltiga bekräftelsen på att det här blir av! Hur smidigt fungerar kollektivtrafiken för övrigt och hur mycket pengar sparar man genom att laga sin egen mat vid egen spis i förhållande till att äta ute på restaurang? (ungefär)


Man kan hamna i mardrömsliknande situationer överallt, trots att landet i sig ska vara tryggt. Bulgarien har väl ett något ruffigt rykte, men jag tycker att det mesta är tämligen överdrivet. Men jag tänker efter innan jag sopar på någon här - vilket förvisso inte hänt ännu - på ett annat sätt, än jag gör det i Stockholm. Jag har ingen större lust att bli torterad av maffian i en vecka efter att ha hamnat i barslagsmål med någon av deras medlemmar, liksom. Men om man vet hur man ska uppföra så, är inte sådant här några problem. Alltså: tänk efter, före.

Kollektivtrafiken fungerar bra, tycker jag i alla fall. Det är klart att man sparar ganska mycket pengar på att laga egen mat, även om det är förhållandevis billigt på diverse restauranger. Jag har faktiskt inte någon större koll men tror att man sparar en hel del på att laga mat hemma.