2015-05-29, 20:16
nejdetbliringet
Ursprungligen postat av Finlandssvenskan
Tack för kommentarenVi kommer att åka dit i oktober (ev. slutet av september), lär kanske inte vara lika mycket folk då... När vi var till Disneyland så ingick biljett om att få gå före i kön i hotellpriset och det var verkligen värt det!

Hur är det om man inte åker läskiga saker som berg- och dalbanor oh fritt fall, finns det tillräckligt att göra iaf? Och för två dagar? Furius Baco såg inte ut att gå så högt uppe i luften i iaf så den kanske jag skulle våga åka

Mat- och ölpriser kostar väl ganska så mycket? Brukar ju vara så på sådana ställen...


Ja då är det mindre folk och inte lika långa köer. Ni avgör på plats om det behöves express biljetter. Tror det går att köpa i efterhand när ni redan köpt era vanliga biljetter, vill Jag minnas.

Ja det finns tillräckligt att göra ändå anser Jag, åka på en tur med deras tåg, är ganska vackert.. Sen finns det ju givet dem mindre berg och dalbanorna som räcker gott och väl och det finns många av dem.
Ja du har rätt att på sådana ställen så kostar det ju och äta.. Men inte nu överdrivet mycket faktiskt, det finns dem flesta vanliga maträtter och drycker.

Finns många resturanger där som som har Western stuk , serverar hamburgare och såklart annan mat.
Åk till Port Adventura, ni kommer inte ångra er..