2015-06-01, 11:34
Meddler031
Hejsan FB. Efter att ha lusläst igenom denna tråd lite smått så har jag fortfarande inte fått svar på det jag undrar så jag ställer lite frågor nu i hopp om att någon vis kan svara. Jag och en polare (24 och 23 år) skall försöka planera ihop en roadtrip med start från Atlanta för att sedan försöka sluta upp i San Diego. På vägen dit hade vi tänkt oss stopp i New Orleans givetvis, via Shreveport, Dallas, Austin, El Paso sedan San Diego. Resan kommer i sådana fall att avgå denna höst.

Givetvis kommer planer att ändras och vi kommer säkerligen hamna dit ödet tar oss. Som ni märker är detta en uppenbar sydstatstrip. Mina undringar är mest om någon annan har gjort en liknande resa genom södern och hur det gick för er? Vad hamnade eran budget på till slut? Bokade ni alla hotell och sovplatser innan resa? Hur mycket packning hade ni med er? Klimatet är väl ok året om där nere?

Vi har tagit beslutet att låta Kilroy.se sköta hyrbilar åt oss då vi är alldeles för snåla och lata för att betala avgifter för att vi är under 25 år gamla. Hatar dom utbölingar nere i söder? Vet dom vad Sverige är om vi berättar att vi kommer därifrån? Döda alla myter jag har trott på hela mitt liv.

Tacksam för svar!