2015-06-03, 01:57
Ursprungligen postat av Lobengula
Jag åkte faktiskt nyligen med Emirates i första klass och vad som kallas för "svit". Det är väl egentligen bara en rymlig stol fast man kan stänga igen ingången. Nu är det inte helt stängt, personalen kan se in ovanifrån då dörren inte går hela vägen upp.

Så värst stor skillnad mot business är det inte. Lite bättre mat, dryck och service. Jag åkte en 777 men vad jag förstår så är det samma typ av svit på A380 med skillnaden att på A380 så finns det ett "spa" med en dusch.

Prismässigt så är det ju ganska dyrt om man betalar med pengar. Bästa dealen är att samla poäng och sedan använda dessa för att uppgradera business till första klass vilket var vad jag gjorde.

http://i.imgur.com/R52MlOE.jpg

Utan koll på verkligheten så har jag uppfattat det som att den stora skillnaden gällande mat och dryck mellan business och första klass är att i business är det en massa människor som ska utfordras, så då serveras mat mm enligt schema. I första klass verkar det mer handla om att du serveras mat när du vill, fast du kanske inte vill äta under resan eftersom du åt i loungen på flygplatsen istället.

Stämmer det???