2015-10-17, 14:58
Egeria
Ursprungligen postat av Cuzco1
Kenya var fantastiskt när jag var där för lite mer än tio år sedan.
Jag skulle rekommendera dig att boka flyg själv till Nairobi och sedan vidare till Mombasa. Där finner du några av Afrikas finaste stränder. Boende kan du ordna på plats så sparar du in en del pengar.
Längre norrut längs kusten finns ön Lamu som jag tycker du inte bör missa om du är i Kenya.
En Safaritripp kan du boka i Nairobi. Vi var ute 4-5 dagar och hann se "the big five".

Är du sugen på att resa själv så är det inga problem men det är nog klokt om du då inte är ute sent och alkoholpåverkad i de större städerna.


Åh, det låter ju perfekt!
Jag har alltid hört pappas historier om när han va ute och luffade i Afrika bland annat, och fastnade alltid för Kenya under alla dessa år haha
Har kollat på bilder och det verkar ju kunna ge en sån cool upplevelse liksom.

Nja, tänkte inte åka själv, försöker övertala min pojkvän men han är väldigt tillbakadragen från alla varningar och skräckhistorier folk sprider, men har man en dos av common sense så brukar saker faktiskt inte vara lika farligt som folk får det att låta. Vet ju klart att man alltid ska hålla sig på den säkra sidan såklart, men tycker inte man ska behöva känna sig rädd för att åka ut och resa och se världen lite!
Men han vågar ju knappt följa med mig till Brasilien, även om jag har min mormor och morfar där borta att bo med.

Skulle bara vara en så sjukt häftig upplevelse som jag vill hinna med innan jag dör haha, även om det antagligen är flera år tills dess!