2015-11-02, 21:52
Discmaskinen
Spoiler:
Ursprungligen postat av HelgeBuk
Skulle tro att du är för sent ute för att få riktigt bra priser.

Tegiucigalpa är ett alternativ men då har du en jävligt lång bussresa framför dig. Ett hetare alternativ vore i så fall att flyga till San Pedro Sula och därifrån ta buss (Hedman Alas) till La Ceiba, och snabbfärja därifrån till Roatan. Bussen tar ett par timmar och färjan ungefär en timme om jag minns rätt. Pengarna för buss och färja är försumbara i sammanhanget, ca 300-400 kr totalt. Det är tiden och bekvämligheten med att komma direkt till Roatan som är den stora uppoffringen.

Sökte på 8-15 dagar under januari eftersom du inte gav så mycket info i ditt inlägg. Arlanda utgår jag ifrån, är det Kastrup som gäller får du säga till.

Till och från San Pedro Sula (SAP) hittar jag 7110 kr från Arlanda den 24 januari med hemfärd 8-15 dagar senare. British Airways och American Airlines via London och Miami. Tyvärr ankomst ca 20.00 på kvällen så du behöver bo på hotell i SPS ("Världens farligaste stad") en natt..

Det går även med SAS+United för 7279 kr med ankomst vid lunchtid, då TROR jag att du hinner till Roatan innan kvällen (men du får kolla själv på Hedman Alas hemsida och googla "Roatan Ferry")
Då har du istället övernattning i Houston, vilket iaf jag skulle föredra över SPS även om det blir lite dyrare..

Tegucigalpa är samma pris eller dyrare så glöm det tipset.

Från mitten av januari finns det ett flertal flighter med Delta+KLM med avgång tisdag, fredag, lördag som går direkt till Roatan för 7200-7400 kr! Billigast just nu 22 januari, men som sagt bara nån hundring i skillnad. Går via Amsterdam och Atlanta med övernattning i ATL på vägen dit.


EDIT: http://matrix.itasoftware.com/ är bästa gratis flygsökmotorn, enligt mig iaf.
Tack för bra svar!