2015-12-01, 22:28
isitmedicine
Nu har resan börjat ta form på riktigt! Vi har hittat superbra och extremt billiga flygbiljetter, så vi har lagt om resan lite pga det. Det blir en längre inrikes flygtur, men vi tjänar på det i tid och pengar på att slippa mellanlanda någonstans överhuvudtaget.

Flyger från Arlanda till Las Vegas, besöker Grand Canyon, Monument Valley och lite blandat i det området. Ska försöka boka något typ litet hostel eller liknande där. Sedan stannar vi någon dag i Las Vegas, jag tänker att det räcker med absolut max 2 dagar där. Sedan går turen via LA och San Francisco upp till Seattle med diverse stopp på vägen. Enligt Lonely Planets bok så "borde" man göra samma tur på 10 dagar, men vi tänker att vi gör den på ca 20-23 dagar för att hinna se mer och stanna längre på vissa ställen.

Flyger sedan från Seattle till New Orleans, det blev en längre flygtur men har hittat rätt billiga flyg där också. Kör sedan upp till Nashville, ut till Savannah och ner till Miami. Den turen ska man också göra på 10 dagar enligt Lonely Planet, men vi tänker ca 14 dagar istället.

Det blir en nackdel med att det blir två envägsavgifter, men vi har råd så jag tror det blir skönt att vara lite lat, sen blir den en extremt stor fördel med att vi kan besöka Hogsmeade på Universal i Orlando he he he.

Tipsa gärna om ni har några fler bra tips, typ hotell, restauranger, museum eller vad som helst egentligen! Kanske borde skrivit det i första posten men vi är mer intresserade av kultur än exempelvis sport/natur, därför jag tror New orleans och Nashville kan vara ett kul område!