2016-02-14, 06:03
GlittrigaGullan
Här kan man hålla koll under cyklonsäsongen: http://www.accuweather.com/en/hurricane/indian. Det var en tropical storm väldigt nära för några dagar sedan men det vädersystemet ser ut att ha lös upp sig men det brukar var väldigt fuktigt och vattnet grumligt ett tag efter.

I Flic en Flac vill jag rekommendera ZubExpress. Sitt gärna på terassen två trappor upp. Mycket god indisk mat och väldigt billigt. De serverar ingen alkohol och kommer man före sju får man sitta utanför och vänta för då är det kvällsbön! Ligger längs Costal Road i södra delen, just där första hotellet, Pearl Beach, ligger.

Nu såg jag att du redan växlat valuta men som regel är det billigare att hämta ut i en bankomat, gäller nog nästan alla resmål. Nån annan kanske läser och tar till sig tipset. De flesta restauranger tar kort och det är lika stor risk att bli skimmad här i Sverige. Att växla på hotell eller växlingskontor är ännu dyrare och att köpa valuta i två steg, då förlorar man i två växlingssteg.

Planerar du att åka till Domaine Anna, taxi är ett måste!, måste du boka bord. Eftersom du bara stannar i fem dagar bör du nog göra det redan första dagen eller ta kontakt med hotellet du bor på och be dem ordna redan nu.

Hoppas du får en underbar semester.