2016-04-12, 21:28
She.mullet
Ursprungligen postat av Trucker58
Tyvärr inget av dom, bor i Orange County.

Finns lite billigare områden här också men skulle säga att du inte kommer under 1300-1400 som absolut billigast om du bor i en sämre del.

Hört mkt bra om Austin tidigare, kul att höra lite mer från någon som bor där.Hur ser det ut med löner där du/ni bor? Går det att bo själv på en medianinkomst eller "måste" man bo med någon/några för att det ska gå ihop rent ekonomiskt?
För här är det något som är väldigt annorlunda mot vad jag är van vid i Sverige; Många har rumskompisar eller bor hemma hos mor och far tills det att de gifter sig. Jag känner en del män i 30-40 års åldern som fortfarande huserar med rumskompisar och det är ingen som tycker att det är konstigt.


Angående vapen: Jag har än så länge inte införskaffat mig någon pistol, men jag bär alltid med mig en kniv utifall att. Men nog har jag varit ute på ett par vänners lantställen där man kan skjuta hejvilt à la vilda västern.
Många restauranger här i Austin har dock förbjudit vapen efter den nya lagen angående "open carry" från den 1 januari. Se mer här: http://dining.blog.austin360.com/2016/01/04/list-of-austin-restaurants-opting-out-of-open-carry/

Sen är jag lite nyfiken på hur det ser ut i resterande USA med presidentvalet; Här är det som sagt väldigt många Bernie supportrar, men vad jag förstått ser det ut som att Hillary kommer att vara demokraternas kandidat i valet. Och man hör mycket om Donald, men knappt om någon annan av Republikanernas kandidater. Hur ser det ut där ni bor?