2016-08-08, 03:32
revodneb
Ursprungligen postat av Darzborste
Tjena!
Inget problem alls!
Körde den vägen för ett par veckor sedan!
Glöm inte dom där klister lapparna som man sätter på framrutan dock! ( någon betalning för att köra på deras nya fina vägar)
Ha det gött!


Är det helt nyrenoverat nu hela vägen då? Jag vet att man ska köpa Vignette, det är bara klantigt att missa det, kan bli dyrt om man skiter i det.

Ursprungligen postat av anbo1987
Jag körde hela den sträckan förra sommaren (Prag-Budapest via Brastislava). Ganska omfattande reparationer av vägbanan på en del håll, främst på sträckan Prag-Brno, och som jag minns det så blev vägarna bättre ju längre söderut vi kom. Jag vet inte om det förändrats sedan dess.


Det var enormt uselt bitvis när jag körde sist men det var ett par tre år sedan, dunk dunk dunk så in i helsike.

Om det fortfarande är dåligt bitvis så svänger jag av i Jilava och kör ner mot Snojmo till Wien på mindre vägar, ganska fint där också. När man passerar Snojmo ligger det en jäkligt märklig plats, ett stort köpcenter och nöjespark mitt ute i ingenstans med ett flygplan som restaurang. Där finns även lekparker för barn (ser ut som en disneypark med slott och skit), men det roliga är att på andra sidan gatan så ligger det ett stort horhus. Lämna ungarna i lekparken så kan pappa kila över till horhuset en stund.