2016-08-23, 12:40
H0M3R
Ursprungligen postat av RonnyRask
Man beöhver egentligen inte en utbildning och ett företag som går i god för dig på förhand.
Det räcker med att ett vanligt företag anställer dig när du väl är där nere och sedan sponsrar dig för ytterligare två år utöver de år du får på ditt första visum. Efter 4 år i landet kan du ansöka om permanent resident status. Dvs om du inte ansöker om specialiserat arbetstillstånd, då krävs det utbildning och ett företag som sponsrar dig innan du far ner.

Dock är det så för att ens kunna ansöka om ett extra år på ditt Working holiday visum krävs det att man utfört 88 dagars arbete inom ett yrke som anses vara hårt eller beläget långt från städerna. Typ fruktfarm, fiskebåt, gruvindustrin etc. Om du har slitningsskador kan dessa jobb kanske vara svåra att utföra.


Tack till er båda!
Mycket informativt.