2016-10-06, 14:40
Bajsolle1
Ursprungligen postat av Spyrran
Jag kan visserligen tycka att det är idiotiskt med tanke på att det finns direktflyg Arlanda - Gatwick, varför ska man då flyga till Heathrow och sedan ta sig till Gatwick?

Kollade upp British Airways som flyger mellan London - Barbados, och de erbjuder möjligheten att flyga från Stockholm till Barbados. Dock byte Heathrow/Gatwick, och då flyger man till Heathrow först och åker till Gatwick dagen därpå för att flyga till Gatwick. Det innebär övernattning i London. Är detta reserutten som man brukar använda? Jag hade nog löst det på annat sätt i så fall.
Flyger man från Stockholm så är det svårt att hinna med Lördagsplanet avgång 13:00 planet till Barbados om man inte åker dagen före till Heathrow. Speciellt om man har en bit till Arlanda också billigare & roligare att övernatta i London än Stockholm dessutom. Men som sagt detta är rutten Jag brukar åka annars brukar man bara få knappt 4 timmar på sig mellan flygplatserna och på den tiden skall man hinna äta & checka in.
Dessutom tror jag det blir avsevärt dyrare med direktflyg Arlanda > Gatwick t.o.r och skiter sig alltid på nån avgång och därmed övernattning. Det är bara att gå in och söka på nån sajt Stockholm > Barbados så ser man prisalternativen.

En t.o.r Biljett Arlanda - Gatwic med Norwegian brukar kosta ca 1400 Kr men så är det att tajma Barabados planet antingen på hemresan eller dit och det blir svårt att få till. Och nämnvärt om ens billigare blir det inte om man är ute i tid eller vill man chansa ?