2016-12-10, 05:53
DrGreenthumb
Här får du lite skatt-inspiration!

Glöm tikal, totalt utgrävt. Däremot Palenque har inte blivit totalt utgrävt, däremot ligger allt under tät djungel.
Norra Chile är landet spanjorerna glömde borta, även som vi glömde bort då vi relaterar alltid Inka-kulturen med Peru! Man uppskattar att ca 4000 fornlämningar finns i Atacama öknen som inte blivit upptäckta, förmodligen för att området är väldigt ogästvänlig och otillgänglig samt att allt ligger under sten och sand.
Du har nog bättre tur och hitta vikinga-mynt i Rinkeby (som har grymt många fornlämningar) än att hitta nån hemlig tunnel i en pyramid.

Förresten, Pr Jones är en jävla hjälte
Men du är inte den ende som letar efter skatter, finns experter med oändligt ekonomisk stöd som letar efter skatter, tvivlar då att nån tips från flashback leder till någon som de inte hittat.

Försök istället att besöka obesökta platser.
Jag ska till en av Chiles nyaste national park som är nästan lika stor som Skåne, med tanke på att området förr alltid vart privatmark av markägare som inte använder området så har den platsen vart helt orörd, finns uppsjö av privat mark i Patagonien som aldrig besökts pga av det är just privat mark och ägarna har ingen behov av att försöka vandra sig förbi otillgänglig mark.
Oftast är det rika människor som köper tusentals hektarer och använder knappt en hektar till deras supervilla.