2016-12-17, 06:29
Hurt-Åke
Ursprungligen postat av Ondquist
Senaste gången jag tillbringade julen i London gick det någon trött ringlinje-buss mellan de vanligaste knutpunkterna i staden på juldagen, långt mellan turerna och upphörde helt på tidig kväll.


Märkligt, jag har aldrig hört talas om den "juldagens ringlinje", trots många jular i London. Måste varit nåt specialexperiment. När var detta?

https://tfl.gov.uk/status-updates/major-works-and-events/christmas-day-2016
Christmas Day 2016
Today, there's no service on public transport: the Tube, buses, National Rail, TfL Rail, London Overground, DLR, Trams, Rivers or Emirates Air Lines.
Ursprungligen postat av Ondquist

Vi hade bunkrat upp med dryckjom och tilltugg på hotellrummet eftersom vi var medvetna om hur juldagen skulle icke-gestalta sig, men hittade likväl ett och annat öppet matställe i krokarna. Angus i närheten av Haymarket blev vår räddare vad beträffar näringsintag. Möjligt att det fanns någon matmöjlighet på själva hotellet också, vi brukar inte vara särskilt intresserade av dyra och usla hotellrestauranger.


Pubar som är öppna på juldagen finns det gott om faktiskt. Så att få en öl och ett mål mat är inga problem. Dessutom finns det flera "bangladeshier på hörnet-närbutiker" som är öppna.