2017-01-18, 02:25
Grankula
Ja Magaluf. Vad ska man säga. Var där i somras den 4-11 juni. Var smockat på gatan men ändå var alla ställen totalt DÖDA förutom grabbarna grus. Alla brittiska barer var helt tomm förutom kanske 2ställen. Det ena var iaf någon rnb /hop hop klubb som låg på väg ner mot stranden brevid någon svensk klubb. Om det var glade viking eller nått sånt. Dock var det kanske 10 tjejer och 100 killar där. På grabbarna var det bra fördelat mellan könen. Hälften var väl på dansgolvet och hälften satt o hängde i loungen i sofforna precis vid baren.

+ OK med folk om man drar till rätt ställen. (Typ bara grabbarna) tivoli var heeelt dött.
+Skit fin strand med turkosa vatten.
+Mysiga restauranger om man gick utanför party gatorna lite och mer in mot centrum.
+Stort urval av klubbar
+ Skandinavierna var runt 18-20 ( britterna kändes som de var äldre . 20 och uppåt istället)
+As fin utsikt från hotellet

-Kasst hotell. Vi bokade med uptoars och de sades vara ungdoms hotell. Men vakterna var jätte bajsnödiga och de beslagtog nästan våran högtalare för man får tydligen inte spela musik efter 23 för att folk ska sova. Kommer inte ihåg namnet men det var 3 stjärnigt och det låg upphöjt på nån kulle. Och poolen låg precis med uppsikt över havet. Kan kolla upp det senare.

- Negress prostituerade honor som ALLA var feta. Dem satt på varenda bänk längst bargatorna. Skulle hålla mig undan dem för de var jäävligt trashiga.

- Skumma negrer som "officiellt" säljer hattar o billiga plast glajor osv. Men egentligen säljer dem droger. Dem går överallt på bargatorna. Även om nätterna. Höll på att bli ficktjuvad av dem men hann precis märka. Så stötte bort honom.
- Äckliga britter som är skit fulla redan klockan 15 på eftermiddagen. Högljudda är dem också. Honorna är inte nått värt att tala om heller. Usch o tvi vilka varelser. Trashiga tatueringar och det generella arbetarklass Britt utseendet.
- affärerna får inte sälja sprit efter klockan 22 eller om det var 23. Så om man förfestar sent vilket vi gjorde så gäller det att handla på sig tidigt. Var dock en affären längre ner på bargan som sålde det. Men han var jävligt stressad för poliserna Gck omkring där 100m där ifrån ,😂
+- Vi gick på bcm som var as hypat. Var ändå helt OK med skummparty men det var ju 70-30. Killar tjejer dvs. De hypafe också upp att det var gratis drinkar som ingick. Det var ju då halvsjabbiga 1-2 CL drinkar. Man blev mest kissnödig av dem. Så var inter rädd för att dricka lite innan. Annars behöver du typ 20 drinkar för att bli full.

Annars var resan rätt mysig. Man gick till stranden på dagen. Hyrde trampbåt, lyssnade på skön musik. Sen gjorde man sig i ordning och gick ut och åt på en mysig resturang för att sedan gå hem och gör festa lite. Så ja.

Jag skulle ändå rekommendera Magaluf. Det är ju trots allt ett billigt party ställe så det är ju som det låter. Ett billigt ställe helt enkelt. Helt ok som första resa utan föräldrarna om du är mellan 18-20-21

Men helt ärligt så hade vi sjukt kul