2017-01-25, 03:19
Pompe de velo
Ursprungligen postat av neuron-drone
Funderar på London men det är ju så himla stort. Har man ett par dagar på sig så måste man nästan veta i förväg vad man vill göra. Försöker googla fram grejer men man drunknar ju nästan! Utbudet är så stort att jag funderar på att semestra i Sveg istället.

Jag skulle vilja gå på någon liten musikklubb där man spelar altrock eller goth eller liknande. Dvs inte nattklubb. Och kanske gå på någon Imax, fast inte vanlig film då utan mer fakta. Kan man bo i enkelrum på hostels?

Testa typ Shacklewell Arms i Dalston nån av helgdagarna. Funkar säkert. Jag var på nån gotharfest på The George rätt nära Shadwell på Commercial Road en gång, det var kul. Hela stan är ju översållad med affischer för evenemang, håll koll på plank och stolpar under promenaderna så dyker säkert nåt relevant upp.

Jag har bott vansinnigt billigt på hotell i London, men det var 10+ år sen sist jag sjönk till den nivån. Standarden där går ner mot u-landsusel, med noll vattentryck, delad dusch och toa och bara handfat på rummet om man vill. Går säkert att hitta aningen bättre om man letar mer än vad jag gjort.