2017-04-04, 00:05
Kefir420
Ursprungligen postat av Överdos
Vi gillar väl att dricka öl men inte att gå ut och klubba om du förstår mig rätt. Att sitta på pubar är alltid trevligt. En resa med en del alkohol och en del natur är väl tanken!

Vi har inte varit mycket i Östeuropa, jag har varit i Prag och Wien tidigare men inte mer än så, pojkvännen har dock inte varit där så vi kanske tar en sväng förbi där med beroende på tid och så! Har hört att krakow ska vara mysigare än Warszawa men det kanske är bättre drag i Warszawa?

Sorry för segt svar


Krakow är definitivt mysigast! Warsawa är stort och fullt av guldklimpar men dessa kan vara svåra att hitta utan att lära känna någon på plats. Men tips där är Beachbarer längs floden, gamla stan (helt restaurerad efter ww2 förstörelsen), pianokonsert i parken. Jag tycker att det är fascinerande att se gamla Sovjet blandat med en modern stad som växer fram. Warsawa är inte så turistigt utan mer ett ställe att umgås med den trevliga lokalbefolkningen.

Krakow är mer ett turistställe, jättefint & mysigt, lätt att hitta de bra ställena, allt är samlat i mitten. Gamla stan och judiska distriktet är mittpunkterna.

I Budapest rekommenderar jag att besöka det turkiska badet http://szechenyispabaths.com
Kolla in bilderna! Vill ni ha nån behandling så förboka eller boka vid ankomst, på eftermiddagen är det fullt.