2017-08-06, 20:07
fruciante
Ursprungligen postat av dennis.v
kollektiv trafik i lim (Peru)
Länk till kollektivtrafiken (reseplanerare)
https://moovitapp.com/?from=Pucp%20-%20Pontificia%20Universidad%20Cat%C3...

Kollektiv trafiken i Lima är kul, bara du vet vart du ska åka. det finns metro blå bussa (stora) som har ett enkelt system med stationer och kartor, tror en tunnelbana och independent bussar. Independent är livat in kasstare och konduktörer i små Toyota bussar som skramlar fram och helt plötsligt står det tio bussar som stannat mitt i väg och jagar kunder.
Men att resa men bagage under rusningstid är svårt för en ensamresenär och omöjligt för en grupp, då man trycker pressar in folk i väldigt tempo, svårt att hinna med utan baggage. Då mellan 06,00 -09.00 och förmodar lika dant på kvällen . men där i mellan lite lugnar och mer plats. Independent är jämt bökigt med baggage för de är smått och trångt men verkligen kul. En resa kostar 2.5- 4 sol 2017.

Ja smogen i Lima avgaserna måste det var se vad katalysator och bensin rening gör. Stod man i Lima vid en 4-6 filig motorväg så började man funder på vad som händer med luftvägarna så man vill sätta på sig gas mask !! Men I Los Angeles vid en 4-6 filig motor led så fans inte den känslan als


Vad vill du diskutera? Peru är ett utvecklingsland och en soptipp för andra industriländer.